Het Supporterscollectief bestaat vandaag 1 jaar!

24 maart 2015 is de officiële oprichtingsdatum van het Supporterscollectief FC Groningen, dat betekent dat we vandaag 1 jaar bestaan!

Exact een jaar geleden werd een persconferentie belegd, waarop voorzitter Niels Hilboesen het collectief presenteerde aan pers en publiek. Tevens werd hierbij gelijk het Gouden Aandeel gepresenteerd. Het eerste belangrijke wapenfeit van het collectief, waarmee is gezorgd dat FC Groningen nooit haar kernwaarden verloochent.

Daarnaast is het collectief aan de slag gegaan om een aantal projecten op te starten:

Voor alle projecten is mankracht, tijd en geld nodig en dat proberen we bij elkaar te krijgen met het organiseren van diverse acties. Zo hebben wij rondom thuiswedstrijden bij het stadion gestaan om jou op de foto te zetten voor de spelerstunnel. Rond de Kerst verkochten we FC Groningen-kerstmutsen en hebben we posters uitgebracht met foto’s van ‘tien jaar Euroborg’. Vorige week stond het collectief nog bij de Open Stad, waarbij wederom posters werden verkocht. Kortom: wij zijn druk bezig om vooral de financiële doelstellingen voor de projecten te behalen en om projecten te starten en uiteindelijk natuurlijk ook af te ronden.

Spelerstunnel

Zo loopt het project van de Spelerstunnel nu al een poosje en wordt deze over een paar weken afgerond. Wil jij daarom ook in de tunnel samen met je medesupporters staan, upload dan vandaag nog je foto! Samen zorgen wij ervoor dat de spelerstunnel de uitstraling krijgt die hij verdient! Via http://fcgroningen.bmyteam.com kun je nog je foto uploaden.

Wil jij ook meehelpen of heb je goede ideeën? Mail dan naar info@supporterscollectief.nl want onder de supporters leven doorgaans goede ideeën en zijn mensen met kwaliteiten die wij goed kunnen gebruiken!

Uiteraard kunnen bedrijven zich ook aanmelden om projecten aan te dragen en/of het collectief te ondersteunen!

Volg ons

Twitter

Lekker druk bij ons in de Experience. Oud eerste elftal spelers, Yuri, Antoine en Sander zetten hun krabbel op de "wall of fame" #opendag pic.twitter.com/ljDAr03vOf

Ongeveer 2 maanden geleden op Supporterscollectief's Twitter via Twitter for Android