10 jaar Euroborg fotowedstrijd

Vandaag, 13 januari 2016, is de Euroborg 10 jaar in gebruik. Ter gelegenheid van deze mijlpaal heeft FC Groningen een foto wedstrijd uitgeschreven. Fotografen en supporters hebben foto’s ingestuurd met hun mooiste herinnering aan de Euroborg. Van al deze inzendingen is een selectie van 35 foto’s gemaakt en deze foto’s staan op de facebook pagina van FC Groningen.  Uit deze selectie wordt d.m.v. het aantal likes de mooiste 10 foto’s gekozen en deze krijgen een permanente plek in de Euroborg. Tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht worden er posters verkocht van deze foto’s en wordt er een uniek exemplaar geveild.

FC Groningen Experience

Het mooiste van dit alles is dat de opbrengst van de verkoop en de veiling ten goede komt aan het FC Groningen Experience!
Dankzij deze bijdrage komt het Experience weer een stapje dichterbij en kan de droom van FC Groningen en het Supporterscollectief werkelijkheid worden. Een permanente plek voor de geschiedenis van FC Groningen in een heus museum. Wil je meer weten over het Experience of ook doneren? Bekijk onze projectpagina over het Experience.

De veiling sluit vrijdag 15 januari om 16.00 uur, dus ga snel naar de Facebook pagina en like je favoriete foto en  koop uiteraard een mooie poster rond de thuiswedstrijd van a.s. zondag!

 

Tagged with:     , ,

Volg ons

Twitter

Lekker druk bij ons in de Experience. Oud eerste elftal spelers, Yuri, Antoine en Sander zetten hun krabbel op de "wall of fame" #opendag pic.twitter.com/ljDAr03vOf

Ongeveer 2 maanden geleden op Supporterscollectief's Twitter via Twitter for Android