Kernwaarden van projecten

Voor de uitvoering van onze projecten hebben we drie kernwaarden geformuleerd. We vinden dat ieder project aan minimaal één kernwaarde moet voldoen.


zichtbaar

Zichtbaar

Dit kernpunt is tweeledig. Enerzijds willen we met onze projecten zichtbaar zijn in de regio en zo bewerkstelligen dat Stad en Ommeland nog meer FC Groningen gaat ademen. Laten zien dat de club leeft in het Noorden. Wij zijn trots op de FC, en waar je trots op bent wil je uitdragen. We hebben een gigantisch achterland, laat daar zichtbaar het groen-wit gloren en de verbondenheid zal enorm toenemen.
Anderzijds willen we dat de eindresultaten van onze projecten duidelijk zichtbaar zijn. We willen transparant te werk gaan en zo laten zien dat geïnvesteerd geld en geïnvesteerde moeite werkelijk z’n vruchten afwerpt.


maatschappelijk

Maatschappelijk

FC Groningen is van iedereen en is dus een echte volksclub. Het volk houdt van de FC, maar zonder het volk zou de club ook nergens zijn. Daarom vindt het Collectief het een belangrijke taak om via verschillende projecten iets van de FC terug te geven aan de maatschappij. Zoals een goede liefdesrelatie betaamt: geven en nemen. FC Groningen is daarin zelf al behoorlijk actief en structureert dit via de stichting “FC Groningen in de maatschappij”. Hierbij neemt men als club deel aan allerlei maatschappelijke activiteiten en initiatieven. Het Collectief juicht dit toe en wil ook graag een steentje bijdragen aan de zichtbaarheid van de club in de maatschappij. Maak FC Groningen tastbaar en bereikbaar voor een ieder en de betrokkenheid zal zienderogen toenemen.


Groningen Euroborg Zonnepaneel 03

Duurzaam

We ondersteunen de groene weg die FC Groningen is ingeslagen om de meest duurzame club van Nederland en Europa te worden. Bij alle projecten die we opstarten bekijken we hoe dit zo ecologisch en duurzaam mogelijk kan. Wij zullen niet schromen om bijvoorbeeld bij hoofdsponsor Essent of andere duurzame partners van FC Groningen advies in te winnen, maar we willen ook andere bedrijven en sponsors de mogelijkheid geven ons hierin te sturen. Onze achterkleinkinderen moeten tenslotte ook nog van de Trots van het Noorden kunnen genieten.


Volg ons

Twitter

Lekker druk bij ons in de Experience. Oud eerste elftal spelers, Yuri, Antoine en Sander zetten hun krabbel op de "wall of fame" #opendag pic.twitter.com/ljDAr03vOf

Ongeveer 2 maanden geleden op Supporterscollectief's Twitter via Twitter for Android