Crowdfunding

Bij sommige projecten maken we gebruik van crowdfunding. Hierbij brengen supporters met een relatief kleine financiële bijdrages samen een beoogd streefbedrag op voor de uitvoering van een project. Op deze manier bepalen de supporters dus zelf welke projecten zij geloofwaardig vinden om erin te investeren. En daarmee bepalen supporters uiteindelijk welke projecten worden uitgevoerd én in welke volgorde. Omdat wij als Collectief mikken op betrokkenheid van supporters en een groot draagvlak voor onze projecten willen creëren, vinden we deze manier van fondsenwerving uitermate geschikt.

Hieronder vind je een overzicht van projecten waarin we supporters willen laten investeren.


FC Groningen Experience

Met de FC Groningen Experience wil het Collectief een multifunctionele ruimte realiseren, waar club en supporters nader tot elkaar kunnen komen. Een met gevoel voor clubhistorie uniek ingerichte ruimte, waar activiteiten voor jong en oud te beleven zijn en een ruimte die tevens dient als visitekaartje voor de club. Uitgebreide informatie over dit project vind je op onze projectenpagina.

Op dit moment is het financiële plan voor dit project alleen nog op hoofdlijnen bekend. In de komende tijd stellen we op detailniveau de randvoorwaarden voor dit project op, waarbij we ook de voorwaarden met betrekking tot de crowdfunding zullen bepalen.

IMG-20141004-WA0000


Volg ons

Twitter

Lekker druk bij ons in de Experience. Oud eerste elftal spelers, Yuri, Antoine en Sander zetten hun krabbel op de "wall of fame" #opendag pic.twitter.com/ljDAr03vOf

Ongeveer 2 maanden geleden op Supporterscollectief's Twitter via Twitter for Android