Sluit je aan!

Voor het realiseren van onze projecten hebben we een aantal dingen nodig: goede ideeën, kennis van zaken, mankracht en geld.

Ideeën, kennis en mankracht

Het Collectief biedt de mogelijkheid aan supporters, bedrijven en organisaties om goede ideeën rondom de FC in te brengen. Indien haalbaar brengt het Collectief de juiste personen en bedrijven bij elkaar om het project uit te voeren. Als individu is het soms lastig om eigen ideeën te realiseren, maar ons platform verbindt de benodigde mensen, waardoor je meer kunt bereiken. Samen staan we sterk. We vragen dan ook om input van fanatieke en creatieve supporters, bedrijven en organisaties. Heb jij een goed idee of de kennis om te helpen bij een project? Neem dan contact met ons op.


Financiële inbreng

Voor de uitvoer en realisatie van de projecten is natuurlijk ook geld nodig. We willen de projecten bekostigen via donateurs en sponsors. Daarnaast willen we projectgericht gebruik maken van crowdfunding.

Donateur worden

Spreekt de zienswijze en het initiatief van het Collectief jou aan en wil je er graag deel van uitmaken, dan kun je donateur worden. Dit kan als individuele supporter al vanaf een euro per maand. Door je als donateur te verbinden aan het Collectief, vergoot je onze stem en de supportersinvloed, die zo belangrijk zijn om FC Groningen een nog mooiere club te maken. Bovendien geeft het donateurschap je een stem. Bijvoorbeeld als er een keuze gemaakt moet worden welk projecten (als eerste) worden opgepakt. Daarnaast staan alle donateurs vermeld op de website en houden we je op de hoogte gehouden van de voortgang van projecten. Steun het Supporterscollectief en word donateur!

Sponsor worden

Bedrijven en ondernemers kunnen zich als sponsor aansluiten bij het Collectief. Dit kan al vanaf tien euro per maand. Als sponsor krijg je naamsvermelding en een verwijzing naar de eigen website. Ook is er een mogelijkheid om een banner op onze website te plaatsen. Bedrijven en ondernemers kunnen sponsor worden van het Collectief in het algemeen, maar er is ook de mogelijkheid om één bepaald project te sponsoren. In dat geval wordt de naamsvermelding specifiek aan het desbetreffende project gekoppeld. Steun het Collectief en word sponsor!

Crowdfunding

Bij enkele projecten maken we gebruik van crowdfunding. Met deze manier van fondsenwerving willen met we met kleine bijdrages van supporters en bedrijven een streefbedrag verzamelen om een project uit te kunnen voeren. Zo iedereen die geïnteresseerd is het slagen van een project naar eigen wens een financieel steentje bijdragen. Voor een overzicht van projecten waarbij we aan crowdfunding doen of voor het doen van een bijdrage, kijk bij crowdfunding.

Alle sponsors op een rij

Stersponsor
Fertifill
Sponsors
Vloer&
Gameland-Groningen
Mash Groningen
Poiter design
Zo ingericht
Bouwbedrijf Klinker
 

Volg ons

Twitter

Lekker druk bij ons in de Experience. Oud eerste elftal spelers, Yuri, Antoine en Sander zetten hun krabbel op de "wall of fame" #opendag pic.twitter.com/ljDAr03vOf

Ongeveer 2 maanden geleden op Supporterscollectief's Twitter via Twitter for Android